PW
comment(s)
94 views this wk.
PW

Pauline Wolff

Swedish writer
The basics
About
Occupation Writer
Country Sweden
Date of birth
Authority VIAF id
The details
Biography

Anna Lina (Pauline) Wolff, född 26 februari 1971 i Kosta, är en svensk författare.

Pauline Wolff är dotter till Göran Wärff och Ann Wolff.

Bibliografi

  • 2002 – Bilder av Malin
  • 2006 – Vi är luftens drottning
  • 2009 – Swede

Priser och utmärkelser

  • 2003 – Katapultpriset för Bilder av Malin
  • 2003 – Albert Bonniers stipendiefond för yngre och nyare författare
  • 2007 – Stipendium ur Gerard Bonniers donationsfond

Externa länkar

The contents of this page are sourced from a Wikipedia article. The contents are available under the CC BY-SA 4.0 license.
comment(s) so far
Leave a comment
Add a word
What's the good word on Pauline Wolff?
To suggest a correction, or to flag this profile for review, click:
Loading...
align-centeralign-justifyalign-leftalign-rightcalendarclosedeletediscographydownloadfacebookvideogplusgridinfoinstagramlikelinklinkedinwhatsappmyspacenew-windowquoraquoteredditsearchsoundcloudspotifytumblrtwittervertical-ellipsisviewvinevkwebsiteyoutubebriefcaseeditmaillocationcardawardchildeducationfamilydeathradiotvcamerabibliographymoneytheaterbaseballbasketballfootballpoliticsarrow-right-longarrow-left-longbiographybusinessarrow-leftarrow-rightbodybuildingrunningswimmingtable-tennischesscommentsusernewscommentsresizelogoutstumbleuponchartwordlistarrow-uparrow-down pandoragplay